Nick Kievits
Webdeveloper - Application developer - Business support

Over mij


Mijn naam is Nick Kievits en ik ben een full-time IT developer, vooral voor het web. In 2011 ben ik met de studie webdeveloper begonnen Op het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU). Daar is mijn passie voor de IT branche ook onstaan. Toen ik aan de studie ben begonnen is programmeren mijn hobby geworden en die oefen ik nu ongeveer 60 uur in de week uit. In 2015 heb ik mijn diploma behaald en ben ik gaan werken als IT developer bij Mobeetech in Breda. Daarnaast ben ik ook zelf gaan ondernemen. Ik ben een eenmanszaak begonnen en maak websites, mobiele appliacties en help andere ondernemers om hun doelgroep te bereiken.Websites en (mobiele)-applicaties


Een website is de ideale methode om een bepaalde doelgroep de bereiken. Door middel van een passend ontwerp en juiste content zijn mensen eerder geneigd om voor u te kiezen in plaats van uw concurrenten. Een website straalt immers vaak al een bepaalde imago uit en men zal door een goede website een positiever beeld krijgen van u of uw bedrijf/onderneming. Een professionele website is dus een must als u uw doelgroep beter wilt bereiken.

Portfolio


Contact

Heeft u intresse in een website ,(web)-applicatie of wilt u het maximale uit uw onderneming halen? vraag mij dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.